persoonlijk & betrouwbaar

Kom je ook naar de Open dag op 7 september?

Publicatiedatum: 26 augustus 2024

Op zaterdag 7 september organiseert Vervoer Gooi en Vechtstreek een Open dag. Van 10:00 tot 14:00 uur openen we onze deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze werkwijze en diensten.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Open dag bieden we een unieke kans om achter de schermen te kijken bij ons vervoersbedrijf. Je kunt deelnemen aan een exclusieve rondleiding, waarbij je meer te weten komt over hoe wij dagelijks zorgen voor betrouwbaar en veilig vervoer in de regio. Ook kun je onze voertuigen van dichtbij bekijken en onze chauffeurs en medewerkers ontmoeten.

Voor de jongere bezoekers zijn er diverse activiteiten zoals een tekenwedstrijd, schminken en een fotomoment. Het belooft een dag te worden vol plezier en informatie voor jong en oud!

Interesse in een nieuwe uitdaging?

Overweeg je een carrière als chauffeur in het leerlingenvervoer? Tijdens de Open dag kun je direct kennismaken met ons team en meer te weten komen over werken bij Vervoer Gooi en Vechtstreek. Voor geïnteresseerden is er zelfs de mogelijkheid om meteen te solliciteren.

Aanmelden

Om alles in goede banen te leiden, vragen we je om je van tevoren aan te melden. Dit kan eenvoudig via onze website: www.vervoergv.nl/aanmelden-open-dag. We nodigen je van harte uit om langs te komen en te ontdekken wat Vervoer Gooi en Vechtstreek te bieden heeft. Zien we je op 7 september?

Meer nieuws

Al het nieuws