persoonlijk & betrouwbaar

Covid-vaccinatie voor Wmo-pashouders 2024

Publicatiedatum: 12 september 2024

Vervoer naar de vaccinatielocatie

Vanaf 27 augustus 2024 ontvangen de eerste mensen weer een uitnodiging voor de coronaprik. Dit jaar kunt u voor onze regio een afspraak maken bij drie verschillende GGD-locaties: in Bussum, Huizen en Hilversum. Wij raden u aan om uw rit naar de vaccinatielocatie direct te reserveren zodra u de afspraak bij de GGD heeft gemaakt. Vermeld u daarbij dat het om een rit naar een vaccinatielocatie gaat en geeft u aan welke locatie het betreft. Om de wachttijd tot een minimum te beperken plannen wij samen met u de heenrit en regelt u de terugrit zelf bij de GGD-vaccinatielocaties. Vraag daarvoor direct na uw vaccinatie in de ‘rustruimte’ naar de dagcoördinator om deze terugrit te boeken.

Geen eigen bijdrage voor het vervoer naar de vaccinatielocatie 
De gemeenten hebben besloten de kosten voor het Wmo-vervoer voor de vaccinatie/boosterprik zelf te dragen. Als Wmo-pashouder hoeft u dus geen eigen bijdrage te betalen voor de heen- en terugrit naar de vaccinatielocatie. Een voorwaarde is wel dat u gebruikmaakt van de drie GGD-vaccinatielocaties in onze regio.

Het doel van dit gemeentelijke initiatief is om ervoor te zorgen dat de kosten voor vervoer geen belemmering vormen voor inwoners om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.

Meer nieuws

Al het nieuws